top of page

YRITYS

Kehitämme Suomen laadukkaimpia tuulivoimapuistoja.

Megatuuli Oy

 

Enersense konserniin kuuluva Megatuuli Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu johtava maatuulivoimapuistojen kehittäjä ja sähköntuottaja. Yrityksen toiminta-ajatuksena on tuulivoimatuotantoon soveltuvien maa-alueiden kartoittaminen, tuulivoimapuistojen kaavoittaminen ja luvittaminen, rahoitus, rakentaminen sekä tuulisähkön tuottaminen.

Megatuulen voimavarana on yhdeksän hengen tehokas ja ammattitaitoinen tuulivoimatiimi. Kokemuksemme koostuu lukuisista eri kokoisista tuulivoimahankkeista eri puolilla Suomea ja Ruotsia. Tämä tarkoittaa tänä päivänä noin 3000 MW tuulivoimapuistohankkeita niiden eri kehitysvaiheissa.

Megatuulen tavoitteena on osallistua tuulivoimapuiston kehittämisen arvoketjuun mahdollisimman paljon ja myös omistaa kehittämiään tuulivoimapuistoja yksin tai yhdessä kumppaneidemme kanssa. Olemme ylpeitä kaikista kehittämistämme tuulivoimahankkeista, varsinkin Jokioisten Tyrinselän hankkeesta, joka oli vuonna 2017 Suomen paras tuulivoimapuisto ja edelleen kuuluu terävimpään kärkeen.

bottom of page