Wind Turbines

Verkkosivujen Tietosuojaseloste

Päivitetty 25.2.2022


Olemme sitoutuneet suojaamaan yksityisyyttäsi ja henkilökohtaisia tietojasi. Noudatamme henkilötietojesi käsittelyssä kansainvälisiä ja eurooppalaisia tietosuojaperiaatteita sekä sovellettavaa henkilötietoja koskevaa lainsäädäntöä (mukaan lukien EU:n yleinen tietosuoja-asetus, sovellettavuuden mukaan).
Tästä tietosuojaselosteesta saat tietoa siitä, miksi keräämme verkkosivuiltamme henkilötietoja, millaisista tiedoista on kyse ja miten niitä käytämme ja säilytämme.
Tätä tietosuojaselostetta voidaan täydentää ratkaisukohtaisilla Tietosuojaselosteilla ja paikallisilla lisädokumenteilla. Lisäksi oikeutesi rekisteröitynä henkilönä voivat vaihdella maittain riippuen sovellettavista tietosuojalaeista. Tässä tietosuojaselosteessa kerromme oikeudet, jotka perustuvat Euroopan unionin tietosuojalakeihin.

Tietojesi käsittelijä / Rekisterinpitäjä

Rekisterinpitäjä: Megatuuli Oy

Mikäli sinulla on kysymyksiä tietosuojaselosteeseen liittyen tai haluat käyttää sinulle tietosuojalainsäädännön nojalla kuuluvia oikeuksia, ota yhteyttä: 

Enersense International Oyj / Tietosuoja 

Konepajanranta 2 

28100 Pori 

dpo@enersense.com 

Mitä henkilötietoja kerätään

Kun käyt verkkosivuillamme, tietokoneesi lähettää tietyt tekniset ja muut tiedot automaattisesti meille (IP-osoitteen, selaintyypin ja käynnin lähteen). Keräämme tietoa verkkosivuston käytöstäsi myös evästeiden avulla.


Voimme käsitellä ja tallentaa seuraavia tietoja:

  • Nimi ja yhteystiedot: puhelinnumero, sähköpostiosoite ja osoite

  • Asiakaspalautteet ja yhteydenotot

  • Palvelujemme käyttämistä koskevat tiedot, kuten verkkosivuston selailu- ja hakutiedot, evästeet Kiinnostus- ja profilointitiedot

  • Palvelujemme käyttämistä koskevat tiedot, kuten verkkosivuston selailu- ja hakutiedot, evästeet

  • Suoramarkkinointiin liittyvät suostumukset tai kiellot

  • Mahdolliset muut rekisterin käyttötarkoituksen kannalta tarpeelliset tiedot

Henkilötietojen keräämisen tarkoitus ja peruste

Käsittelemme ja tallennamme verkkosivuillamme kävijöiden henkilötietoja parantaaksemme palveluamme ja kehittääksemme sivuston tehokkuutta ja turvallisuutta.
Käytämme henkilötietoja myös palveluidemme myynnissä, markkinoinnissa ja uudelleenmarkkinoinnissa sekä yhteyden ottamisessa. Tietoja voidaan käyttää liiketoimintamme ja palveluidemme kehittämiseen.


Henkilötietojen käsittelyn perusteena on tietosuoja-asetuksen (EU) 2016/679 mukainen rekisterinpitäjän oikeutettu etu tai sopimus.

Miten keräämme henkilötietoja – Evästeet

Evästeet ovat lyhyitä tekstitiedostoja, jotka verkkopalvelin tallentaa laitteellesi. Ne keräävät tietoa siitä, miten toimit käyttäjänä verkkosivustollamme.


Hyödynnämme evästeitä palveluidemme ja sivustomme kehittämiseksi ja markkinoinnin kohdentamiseksi. Voit vapaaehtoisesti antaa luvan henkilötietoja kerääville evästeille.


Voit vaikuttaa omilla evästeasetuksillasi, mihin käyttötarkoituksiin voimme hyödyntää keräämiämme tietoja. Huomioithan kuitenkin, että evästeiden käytöstä poistaminen saattaa rajoittaa verkkosivustomme toimivuutta ja palvelumme laatua.

Miten pidämme henkilötietosi turvassa

Suojaamme henkilötiedot ennakoivalla riskienhallinnalla ja ammattitaitoisella turvallisuussuunnittelulla. Varmistamme, että sivustomme on tietoturvallinen. Myönnämme sivustollemme käyttöoikeuksia vain hallitusti ja varmistamme, että henkilötietoja käsittelevät vain valtuutetut, tehtäväänsä huolellisesti perehdytetyt henkilöt.
Jos henkilötietoja välitetään yhteistyökumppaneillemme, edellytämme, että he käsittelevät ja suojaavat henkilötietoja tämän tietosuojaselosteen ja sovellettavan lainsäädännön mukaisesti.

Henkilötietojen luovuttaminen

Aina kun mahdollista, olemme valinneet tietojesi säilytyspaikaksi tietoturvalliset, Euroopassa sijaitsevat palvelinkeskukset.

Jotkut käyttämistämme palveluntarjoajista saattavat varmuuskopioida tai siirtää tietoja EU/ETA-alueen ulkopuolelle Yhdysvaltoihin.

Kolmanen osapuolen evästeet

Megatuuli.fi sivusto ei sisällä kolmansien osapuolten mainoksia.  Käyttäjän on kuitenkin hyvä tiedostaa, että sivusto on luotu käyttäen Wix.com online-alustaa. Wix.com edellyttää tiettyjen evästeiden toimimista, jotta sillä luodut kotisivut pystyvät ylipäänsä toimimaan. 
 
Wix-tietosuoja ja evästeet:

Lisää tietoa Wixin käyttämistä evästeistä (englanniksi).

Kuinka voin hallita evästeitä?

Voit estää evästeiden rekisteröinnin määrittämällä selaimesi evästeiden poistamiseksi käytöstä. 

Yleisimmät verkkoselaimet sallivat useimpien evästeiden hallinnan selaimen asetusten avulla. Selainten omilta verkkosivuilta saat lisätietoa siitä, kuinka voit hallinnoida evästeitä selaimessasi. Alta löydät ohjeet suosituimpien selainten evästeasetusten hallinnoimiseen: 

 

Muista, että evästeiden poistaminen ja estäminen vaikuttavat käyttäjän käyttökokemukseen, sillä osa sivuston osista ei enää toimi.

Oikeus henkilötietoihin

Olemme sitoutuneet noudattamaan tietosuoja-asetusta yksilön oikeuksista hänestä kerättyihin tietoihin. Sen mukaan rekisteröidyllä on oikeus
•    saada tietoa henkilötietojensa käsittelystä saada pääsy tietoihin
•    oikaista tietoja
•    poistaa tiedot ja tulla unohdetuksi rajoittaa tietojen käsittelyä
•    siirtää tiedot järjestelmästä toiseen
•    vastustaa tietojen käsittelyä
•    olla joutumatta automaattisen päätöksenteon kohteeksi.


Kirjalliset pyynnöt tulee tehdä osoitteeseen: lauri.lammivaara@megatuuli.fi