top of page

Puhtaasti tuulivoimalla

Megatuuli Oy kehittää Suomen

laadukkaimpia tuulivoimapuistoja

Lue lisää
potkuri.png

Megatuuli Oy

Megatuuli Oy on suomalainen vuonna 2010 perustettu johtava maatuulivoimapuistojen kehittäjä ja sähköntuottaja. Megatuulen voimavarana on tehokas ja ammattitaitoinen tuulivoimatiimi. Kokemuksemme koostuu lukuisista eri kokoisista tuulivoimahankkeista eri puolilla Suomea ja Ruotsia.

potkuri.png

Maanomistajat

Megatuuli tekee yhteistyötä maanomistajan kanssa koko tuulivoimahankkeen elinkaaren ajan. Tämä tarkoittaa kaavoitus- ja lupaprosesseja, rakentamisvaihetta sekä itse tuulivoimapuiston operointiaikaa.

potkuri.png

Sijoittajat

Megatuuli Oy:n tavoitteena on kehittää useita tuulivoimapuistoja seuraavien vuosien aikana. Etsimme rahoituskumppaneita investoimaan tuulivoimapuistoihin, jotka yrityksemme kehittää. Hallinnoitko energia-alan yhtiötä tai rahastoa tai onko yrityksenne muuten kiinnostunut investoimaan uusiutuvaan energiaan?

potkuri.png

Hankkeet

Megatuuli on Suomen suurin maatuulivoimahankkeiden kehittäjä noin 1100 MW hankeportfoliollaan, josta lähes 1000 MW käynnissä olevia hankkeita eri puolilla Suomea.

potkuri.png

PPA

Tuulivoimalla tuotettu sähkö on nyt edullisinta Suomessa. Megatuuli etsii yrityksiä, jotka ovat kiinnostuneita solmimaan pitkiä sähkösopimuksia kiinteään edulliseen hintaan. Tuulisähkön suora ostaminen sopii hyvän luottoluokituksen omaaville yrityksille, joiden vuosittainen sähkön tarve on yli 10GWh ja jotka voivat sitoutua sopimukseen 10-15 vuoden ajaksi. Sähkön ostaja saa näin turvattua kiinteähintaisen edullisen sähkön hinnan ja saavuttaa hiilineutraaliuden jopa yhdellä sopimuksella. Tuulivoimapuisto voi toimittaa "pay as produced" -mallilla tuottamaansa sähköä, jolloin hinta on edullisin, mutta toimitettu sähkön määrä vaihtelee tuotannon mukaan. Toinen käytössä oleva sopimusmalli on ns. "baseload", jossa tuulivoimatuottaja tarjoaa kiinteän määrän tai käyttöprofiilin mukaisen sähköntuotannon ostajalle. 
 
 
Yhteydenotot:
Seppo Savolainen
p. 040 744 5510

PPA
bottom of page